Kategorier

Familj och relationer

Index / Familj och relationer /
XTS-relationsinsatser, Samtal för par och enskilda
XTS-relationsinsatser arbetar med pedagogiska och konstruktiva samta för par och enskilda. Målet är att stärka relationen och individen, samt lösa problem och ta vara på det starka och fungerande.

www.skilsmassaonline.se
Skilsmässa? Allt om skillsmässa.

http://www.carpeleo.se/
Hjälp till självhjälp med relationsproblem. Coaching, teambuilding och utbildning i presentationsteknik och personlig utveckling. Inspiration och motivation för personlig utveckling och mognande.

Namnboken
Allt om namn: dess urprung och betydelse.

Morrhåret - din nättidning med gratis tips för livet!
Gratis nättidning med inspiration och motivation för personlig utveckling. Här kan du läsa tidigare nummer och du kan även få mer omfattande information om nättidningen. Morrhåret? utkommer cirka 10 ggr per år. Prenumerera gratis!

Mitt enkla bröllop
Livets stora höjdpunkt är för många när man hittat sin livspartner och bestämt att man vill gifta sig med denna. Hemsidan mitt enkla bröllop ger information som underlättar att få till det perfekta bröllopet.

Allt om dop och Barndop
På Barndop.nu hittar du allt om dopet; dopdikter, dopkläder, dopinbjudan, dop planering, dopfest, doppresenter, checklistor, kreativa idéer, handfasta råd, tips och fakta. Vi vill vara den bästa guiden för dig som planerar att döpa ditt barn. Vi vill hjälpa dig att på ett smidigt och enkelt sätt planera ett fint och lyckat dop.

Babybay.se - Leksaker
Spännande och kreativa leksaker för utforskande barn. Med leksaker från Fisher Price, BRIO, Play 2 Learn, Duplo, Lego och Micki mfl. Här finns även produkter för inredning och presenter. Välkomna.

Leksaker, Göteborg
Sävedalens leksaker är den perfekta leksaksaffären att handla leksaker i nära Göteborg. Har ett stort sortiment av leksaker för barn i alla åldrar tex, dockor, leksaksbilar, pussel och sällskapsspel. Få hjälp att hitta den perfekta presenten eller underlätta för släkt och vänner som ska köpa presenter genom att lämna in ditt barns önskelista i affären.

Vuxna Barn till Narcissistiska Föräldrar
Forum för Vuxna Barn till Narcissistiska Föräldrar. För dig som har vuxit upp med en personlighetsstörd förälder (narcissistisk-, antisocial-, histrionisk- eller borderline personlighetsstörning). Här i vårt forum kan du prata med andra vuxna barn.

Netbuddies.se
Välkommen till vårt community, bli medlem helt gratis och träffa nya och gamla vänner. Dela bilder, lägg upp och hitta evenemang. Se vilka som ska gå. Plus mycket mera.

Barbro Zetterberg - Personlig Coach
Som coach ställer jag många frågor för att vi skall hitta fram till just dina svar. Jag hjälper dig att hitta och följa din magkänsla och din inre röst. Tillsammans tar vi bort de begränsande föreställningar som hittills har påverkat ditt liv. Vi skapar utrymme för dig att uttrycka den du är och vill vara. Du får hjälp att fokusera på och prioritera det som är viktigt. Det i sin tur gör att du blir mer närvarande och njuter av det som livet bjuder dig just nu.

Dejting-guiden.se
Massor med tips och information för dig som vill börja nätdejta

Föräldraskap och hemundervisning
välkommen till min blogg om Föräldraskap och hemundervisning

Legogram - En prenumeration på LEGO
Legogram - En Prenumeration på Lego. Med Legogram så får ditt barn eller barnbarn en Legobyggsats i månaden levererad med Posten. En present eller Julklapp som räcker hela året! Du kan välja mellan tre olika Kategorier och Storlekar så det ska finnas en prenumeration för alla! Ge bort en Legoprenumeration i Present eller Julklapp till ditt barn eller barnbarn! Legogram.se - "Årtiondets Julklapp" En Legoprenumeration är Efterlängtad, Spännande och kreativ!

Elnaz och Tomas bröllopsblogg
Här bloggar vi om vårt bröllop och livet efter det!

Jourhem
Vi erbjuder jourhem. Utifrån barnet/ungdomens specifika behov och era krav och önskemål gör vi en säker matchning. Inom en timme återkommer vi med förslag på ett jourhem enligt behov och specifikation. Vi hämtar inom hela Sverige efter jakande svar på förfrågan. Vid önskemål utför vi en enkel beteendeanalys, eller en psykologisk/neuropsykiatrisk utredning. Inom 14 dagar levererar vi ett placeringsförslag baserat på beteendeanalysen och övrig input under jourhemsvistelsen. I vissa fall kan jourhemmet föreslås som permanent lösning. Vi värnar om individens trygghet och söker skapa stabilitet i miljön. I det fall barn/ungdomen inte kan stanna i jourhemmet, ordnar vi med alternativ som presenteras er.

Floden Neva

Neva är en 74 kilometer lång flod i västra Ryssland som rinner från sjön Ladoga till Sankt Petersburg, där man ända sedan då staden uppfördes år 1703 haft problem med flodens översvämningar, och slutligen mynnar ut i Finska viken. Neva svarar för det enskilt största tillflödet till Östersjön. I juli 1240 stod vid floden slaget vid Neva mellan en svensk här och ett ryskt uppbåd under fursten Alexander av Novgorod.