Kategorier

Textil

Index / Textil /
Grolls Yrkeskläder
Grolls är Sveriges ledande leverantör och försäljare av yrkeskläder, arbetskläder och skyddskläder. Inte minst yrkeskläder i form av arbetshandskar, ögonskydd och ögondusch. Säkerhet är viktigt, även i arbetslivet, och detta har Björnkläder tagit fasta på och erbjuder marknadens säkraste och kvalitetsmässigt bästa yrkeskläder.

Teddybears Sweden - Sy en egen nalle!
Sy din egen nalle! För den som tycker om att handarbeta eller bara att pyssla finns färdiga materialsatser som innehåller allt du behöver för att sy din egen nalle. Här hittar du också unika samlarnallar som är desigande och tillverkade av en svenska nallemakare.

Minnas Hantverk
Här hittar du textilier för både liten och stor men även för hemmet och husdjuren. Allt är sytt i oftast 1 ex med just det tyget/broderiet. Finns även lite kläder med 70-talstyger till barn samt annat hantverk.

The Slanket - Filt med ärmar, Originalet från USA
The Slanket ® är en gigantisk fleecefilt med ärmar. Mycket mjuk vid beröring, lätt och varm med stora ärmar som gör att du inte känner att du bär en filt, du blir helt enkelt insvept. The Slanket är utformad för att hålla hela kroppen täckt och varm medan du fortfarande har kvar möjligheten att använda händerna. Enkelt och praktiskt. The Slanket kan ersätta alla normala filtar. Storlek: 1,5m x 2,4m

Floden Neva

Neva är en 74 kilometer lång flod i västra Ryssland som rinner från sjön Ladoga till Sankt Petersburg, där man ända sedan då staden uppfördes år 1703 haft problem med flodens översvämningar, och slutligen mynnar ut i Finska viken. Neva svarar för det enskilt största tillflödet till Östersjön. I juli 1240 stod vid floden slaget vid Neva mellan en svensk här och ett ryskt uppbåd under fursten Alexander av Novgorod.