Kategorier

Textil

Index / Textil /
Grolls Yrkeskläder
Grolls är Sveriges ledande leverantör och försäljare av yrkeskläder, arbetskläder och skyddskläder. Inte minst yrkeskläder i form av arbetshandskar, ögonskydd och ögondusch. Säkerhet är viktigt, även i arbetslivet, och detta har Björnkläder tagit fasta på och erbjuder marknadens säkraste och kvalitetsmässigt bästa yrkeskläder.

Teddybears Sweden - Sy en egen nalle!
Sy din egen nalle! För den som tycker om att handarbeta eller bara att pyssla finns färdiga materialsatser som innehåller allt du behöver för att sy din egen nalle. Här hittar du också unika samlarnallar som är desigande och tillverkade av en svenska nallemakare.

Minnas Hantverk
Swedish handicraftOld traditions – New conceptsMed pärlor och skinn efter gamla mönster.Med inspiration från bl.a. Nås sockendräkt och de Samiska tenntrådsarmba /

The Slanket - Filt med ärmar, Originalet från USA
Vill du köpa, beställa te på nätet så har vi ett brett sortiment av grönt te, svart te, vitt te. Rooibos, Oolong, Sencha mfl. Frakt från 19 sek, Välkommen

Floden Neva

Neva är en 74 kilometer lång flod i västra Ryssland som rinner från sjön Ladoga till Sankt Petersburg, där man ända sedan då staden uppfördes år 1703 haft problem med flodens översvämningar, och slutligen mynnar ut i Finska viken. Neva svarar för det enskilt största tillflödet till Östersjön. I juli 1240 stod vid floden slaget vid Neva mellan en svensk här och ett ryskt uppbåd under fursten Alexander av Novgorod.