Kategorier

Hotell och logi

Index / Hotell och logi /
Grenadjären i Örebro. Örebros bredaste boendeutbud
Välkommen till Grenadjären, STF Vandrarhem i Örebro, ett vandrarhem i toppskick, nyrenoverat från källare till vind.

Thailand hotell guide
Resguide och hotellguide till Thailand. Information om landet, visum, arbete och över 1000 olika hotell att boka. Givetvis säkrad, krypterad bokning.

Hotell Göteborg
Eurotourism.com är en turisttjänst för information. Vi har samlat en mängd aktörer inom olika områden, utspridda över hela landet. Under symbolen hotell kan du i de flesta fall boka och reservera hotellrum direkt. På hemsidan kan du se standarden för det hotell du valt och kanske kika runt på rummen! Under symbolen stugor kan du hitta stugor. Här kan du finna antingen enkilda stugor, hela stugbyar eller familjestugor att hyra. Boka stugor via våra kunders hemsidor. Under den här symbolen Camping finner du camping och campingplatser som erbjuder mängder av aktiviteter i sin närhet. Om du är på camping med husvagn, husbil eller tält, med bil eller på cykel, här har du ett rikt utbud av camping att välja bland.

http://www.kohsamui.nu
Resguide till populära ön Koh Samui i sydöstra Thailand med information om stränder, boende, attraktioner, aktiviteter mm.

Stugnet - Stugor uthyres
Här hittar man stugor och fritidsbostäder i Sverige för en lyckad semester.

www.hotellthailand.se
Fakta, information, restips och hotell bokning för Thailand, Singapore, Bali och Malaysia

Thai-resor.se
En enkel resguide till Thailand. Här kan du boka hotell till Bangkok, Phuket, Krabi, Koh Samui, Koh Chang, Koh Lanta , Hua Hin, och Chiang Mai. Alltid med lägsta priset garanti

Thailandsfakta
Fakta, information reseguide och hotellguide i Thailand.

Hjälmargården
Hjälmargården är konferens och lägergård med konferenslokaler, vandrarhem, stugor, rum, camping, minigolf, badstrand, restaurang och café. Vi välkomnar såväl grupper som enskilda. Hjälmargården ligger vid Hjälmarens södra strand i samhället läppe ca 9 km från Vingåker. Öppet året runt.

andaras - Semester i Skandinavien
andaras - ger dig möjlighet att komma i kontakt med stugägarna i Sverige, Norge och Danmark. Du kan hitta semesterboende i alla kategorier. Servicen är helt kostnadsfri för dig.

Gästgivaregård i Torup
Torups gästgivaregård är ett gästgiveri som ligger i en rustik och vacker byggnad ifrån 1846. Vi i Torup erbjuder en skön och avkopplande miljö i Halland med boende, konferenslokaler och god mat. Så vill man ta en konferens i en avstressande och vacker miljö besök Torups gästgivaregårds hemsida idag!

Konferens i Göteborg
Boka konferens i Göteborg direkt vid Centralstationen mitt i göteborgspulsen ligger Centralhuset Konferens. Sida vid sida med moderna butiker, restauranger, caféer, kontor och resecentrum. Konferensanläggningen ligger i direkt anslutning till både Centralstationen och First Hotel G. Ingen av våra mötesplatser är den andra lik. Var och en har sin egen lokala profil och de är belägna på olika platser runt om i Sverige. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda våra gäster en konferens, möte eller fest som är anpassad och utvecklad för att passa perfekt.

Hotell i Halland på Varbergs Kusthotell
Varbergs kurort är ett hotell i Halland eller närmare bestämt i Varberg. Till vårt hotell har folk kommit i nära tvåhundra år för att koppla av och få energi. Våra gäster gillar nog tanken på att vi började med ett spa och många år senare byggde ett hotell, snarare än tvärt om.

Konferens & festlokal i Stockholm
Cedergrenska Tornet - för dig som vill ha en konferens eller festlokal i Stockholm så är vi det bästa valet. I våra lokaler anordnar vi minnesvärda bröllop, givande konferenser eller fantastiska fester. Vi kan erbjuda paketlösningar eller endast uthyrning av lokal, allt i en naturskön miljö. Varje söndag har vi dessutom brunch på tornet, med ett utbud som slår det mesta.

Konferensanläggning
Konferensanläggning Gripsholmsviken är för er som inte bara vill konferera utan även njuta av god mat och dryck samt sova gott om natten. I vår närmsta omgivning finns ett unikt kulturutbud som inbjuder till det där lilla extra. Slå oss en signal. Vi som arbetar på Gripsholmsviken är stolta ambassadörer för vår konferensanläggning, byggd och berättar gärna mer om allt som finns att se, göra och uppleva här.

Floden Neva

Neva är en 74 kilometer lång flod i västra Ryssland som rinner från sjön Ladoga till Sankt Petersburg, där man ända sedan då staden uppfördes år 1703 haft problem med flodens översvämningar, och slutligen mynnar ut i Finska viken. Neva svarar för det enskilt största tillflödet till Östersjön. I juli 1240 stod vid floden slaget vid Neva mellan en svensk här och ett ryskt uppbåd under fursten Alexander av Novgorod.